Over ons icoon

Over ons

Verkoop, onderhoud, reparatie, productie en support

Action Hydro B.V is in 1984 opgericht met als doel “meer dan” een leverancier te zijn.

Onze naam zegt het allemaal: altijd actief om de laatste ontwikkelingen binnen ons veld te volgen. Want zelfs in de hydraulica volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Of het nu gaat om systeemtechnologie, proportionele technologie, cartridge- of verdeelstuktechnologie, u kunt er altijd op vertrouwen dat we weten wat er op de markt te koop is. Voeg daar jaren ervaring aan toe, en u zult zien dat uw aanvraag bij ons in goede handen is

In 2015 besloot MH Hydraulics samen te gaan met Action-Hydro B.V. en de kennis van en passie voor hydraulica te combineren. MH Hydraulics is wereldleider op het gebied van verkoop, reparatie en onderhoud van hydraulische pompen, motoren, cilinders, kleppen en onderhoud voor mobiele, maritieme, offshore, industriële, mijnbouw- en transportsectoren. MH Hydraulics is actief in meer dan 140 landen en heeft altijd een uitstekende service geleverd.

Action Hydro B.V. Snelheid, flexibiliteit en kennis zijn onze sterkste kanten.

 

Neem contact met ons op >


Service & reparatie

Service & reparatie

Een team van hooggekwalificeerde, gespecialiseerde medewerkers voert onderhoud en reparatie uit aan pompen, motoren, kleppen en cilinders, in onze werkplaats of op locatie.

Meer informatie >
HYDRAULIEK

HYDRAULIEK

Wij verkopen hydraulische componenten van toonaangevende merken zoals Bosch Rexroth, Kawasaki, Staffa, Linde, Parker, Danfoss en nog veel meer. Ons state-of-the-art opslagsysteem en uitgebreide inventaris garanderen de snelste levering.

Bekijk alle hydraulische onderdelen >


REGISTREER VOOR DE BESTE ERVARING

Bekijk prijzen, speciale kortingen, voorraadposities en boek onderdelen

Log in of vraag een account aan >

You are using an outdated browser.
Please upgrade your browser to improve your experience.