Kawasaki icoon

Kawasaki

Staffa-Kawasaki officiële leverancier

Action Hydro is de officiële leverancier van Kawasaki hydraulische, mobiele reserveonderdelen. Wij hebben een grote voorraad originele Kawasaki onderdelen. Onze monteurs kunnen uw toestel repareren in onze werkplaats in Nederland of kunnen u op verzoek assisteren met reparatie-instructies. Action Hydro voert ook een complete lijn van Staffa hydraulische motoren, reserveonderdelen, industriële pompen, motoren en componenten.

Kawasaki is een bedrijf voor totale systeemengineering, is toonaangevend op het gebied van hydrauliek en levert een groot assortiment aan apparatuur over de hele wereld. De naam Kawasaki is synoniem geworden voor kwaliteit en innovatie van toepassingen, waaronder industriële, bouw- en maritieme sectoren. Kawasaki ontwikkelt al bijna 100 jaar expertise op het gebied van hydraulische machines - nu zijn hun producten over de hele wereld te vinden; op land en op zee.

Action Hydro in Nederland is de wereldwijde leverancier van Kawasaki mobiele onderdelen en complete units. Action Hydro heeft een volledig assortiment Kawasaki hydraulische onderdelen, pompen en motoren op voorraad.

Onze productcategorieën

REGISTREER VOOR DE BESTE ERVARING

Bekijk prijzen, speciale kortingen, voorraadposities en boek onderdelen

Log in of vraag een account aan >

You are using an outdated browser.
Please upgrade your browser to improve your experience.