TDZ

 

TDZ-Bezares is gespecialiseerd in het leveren van uitrustingspakketten aan de mobiele industrie, voornamelijk op bedrijfsvoertuigen en aanhangwagens. De gebieden die ze bedienen zijn: kiepen, afvalinzameling, bergingsapparatuur, kranen, hoogwerkers, transportwagens en tankwagens.
TDZ schottenpompen en motoren zijn fabrikanten in een breed scala van verplaatsingen, van 3 c.c./rev. tot 269 cc/rev voor enkele pompen en honderden stroomcombinaties voor dubbele en driedubbele pompen. Alle TDZ-pompen hebben een lage vermogen-gewichtsverhouding, een hoog rendement, een laag geluidsniveau en onderhoudsgemak.
Onderhoudsgemak wordt bereikt door het pompontwerp, waarbij de werkende componenten zich in een patroon bevinden die snel en gemakkelijk kan worden vervangen zonder de pomp van de krachtbron los te koppelen.


TDZ schottenpompen zijn hydraulisch gebalanceerd, waardoor slijtage wordt verminderd en lagerbelastingen vanuit de pomp worden geëlimineerd. De optie om de uitlaatpoort te draaien ten opzichte van de inlaatpoort zorgt voor flexibiliteit en eenvoudige installatie. Afhankelijk van de toepassing zijn er twee versies: geluidsarme industriële en mobiele toepassingsmodellen.
Dankzij ons dealerschap met TDZ-Bezares heeft Action-Hydro een grote voorraad TDZ producten, zoals: Power Take Off's, Cast Iron Gear Pumps, Bent Axis Piston Pumps en Directional Valves. Met honderdduizenden artikelen op voorraad, kunnen we het onderdeel dat u nodig hebt dezelfde dag nog verzenden als we uw bestelling ontvangen. We hebben ook een complete lijn afdichtingen, assen en lagers om ervoor te zorgen dat uw reparatie de eerste keer goed is.

De TDZ-oplossing is te vinden in allerlei machines over de hele wereld. Een paar voorbeelden zijn: Allison, Clark, Eaton, Isuzu, Iveco, Kamaz, Mack, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Pegaso, Praga, Renault, Rover, Scania, Spicer, Toyota, Turner, Volkswagen en Volvo.
Of uw toepassing nu mobiel of industrieel is, TDZ heeft de cartridgekit of het onderdeel dat u nodig heeft. Alle TDZ-kits worden vervaardigd in de fabriek in Toledo, Spanje. TDZ-vervangingsonderdelen worden ook vervaardigd in hun moderne fabriek met behulp van de nieuwste bewerkingstechnologie. Van grondstoffen tot afgewerkte producten, TDZ zorgt ervoor dat de onderdelen voldoen aan de OEM-specificaties of deze overtreffen. Elke cartridge kit is volledig getest en gegarandeerd vrij van defecten in materiaal en vakmanschap.

 

U kunt erop vertrouwen dat TDZ alle onderdelen heeft die u nodig heeft om de klus goed te klaren. Aangezien TDZ alleen nieuwe producten verkoopt, hoeft u nooit het risico te lopen om herbouwde of gereviseerde onderdelen te gebruiken.
De directionele regel-, druk- en stroomregelkleppen van TDZ bieden u de flexibiliteit om uw systeem te laten werken zoals u het nodig hebt.
Met een breed scala aan CETOP-klepstijlen en bedieningsmogelijkheden naar keuze, maximaliseren TDZ-kleppen de controle van uw systeem door middel van verschillende klepcombinaties die alleen worden beperkt door uw verbeeldingskracht.
De veelzijdigheid van ontwerpen en de flexibiliteit van verschillende poort-, spoelactie- en circuitopties zijn slechts enkele van de fundamentele voordelen die u zult vinden bij TDZ-kleppen.
Ons assortiment omvat een volledige selectie CETOP modulaire afsluiters (terugslagkleppen, stroomregeling, drukregeling, enz...) evenals een complete lijn van directionele regelafsluiters in CETOP 3, 5, 7, 8 en 10 bediend via AC/DC-spanningen.

 

Uw specialist:

Action-Hydro B.V.
Action-Hydro B.V.

  • +31 (0)36 - 53 60 204
  • info@action-hydro.nl
Rechtstreeks contact met ons opnemen

REGISTREER VOOR DE BESTE ERVARING

Bekijk prijzen, speciale kortingen, voorraadposities en boek onderdelen

Log in of vraag een account aan >

You are using an outdated browser.
Please upgrade your browser to improve your experience.